Χώρος

Με την επωνυμία Κηποθέατρο Αλκαζάρ εντός του πάρκου Αλκαζαρ, μόλις 300 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 200 μέτρα από την περιοχή του Φρουρίου.

Σε αυτό το χώρο θα αναπτυχθούν επιχειρήσεις εστίασης. (καφετέρια, pizzeria, gelateria, creperie, grill house, cocktail bar).

Υπολογίζεται ότι ο αριθμός των καθισμάτων στους χώρους εστίασης θα ξεπερνάει τα 1.200.

Ανάλυση

Στο νέο μας αυτό εγχείρημα θα περιλαμβάνονται χώροι εστίασης που θα καλύπτουν κάθε επιθυμία όλων των ηλικιών καθώς και διαδραστικά παιχνίδια για κάθε επισκέπτη.

Πλάνο

Ο πολυχώρος αυτός εστίασης έρχεται να δώσει ένα νέο νόημα στην απόλαυση του καφέ, του φαγητού, του παγωτού, του ποτού, του κοκτέιλ με έμφαση στην ποιότητα και στην προσιτή διασκέδαση.

Στόχος

Η μοναδικότητα του χώρου καθώς και η αποκλειστική χρήση των εγκαταστάσεων από την εταιρία μας εξασφαλίζουν στο μέγιστο βαθμό τον έλεγχο ποιότητας, από το εξειδικευμένο προσωπικό, των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών μας.

HISTORY OF KIPOTHEATRO

ΙΣΤΟΡΙΚΗ
ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Όταν το πάρκο Αλκαζάρ ήταν ο αδιαφιλονίκητος χώρος διασκέδασης των Λαρισαίων το ομώνυμο “κοσμικό κέντρο” ήταν η “καρδιά της Λαρισινής ψυχαγωγίας.

Κοσμοπλημμύρα επικρατούσε στο κέντρο και στις ηλιόλουστες Κυριακές και τις γιορτές. Μετά την εκκλησία οικογένειες και φιλικές συντροφιές περνούσαν τη γέφυρα και κατηφόριζαν στον ευθύ δρόμο του Αλκαζάρ μέχρι το σημερινό στάδιο, για να καταλήξουν για καφέ ή τσίπουρο στο κέντρο. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που δημοσιεύεται από το αρχείο του Κώστα Βρεττόπουλου, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει τις καρέκλες του Αλκαζάρ μετά την κατάδυση του Σταυρού την ημέρα των Θεοφανείων του 1949.

Το κέντρο σταμάτησε τη λειτουργία του το 1972 και στη συνέχεια το κτίριο κατεδαφίστηκε. Μετά την μεταπολίτευση δημιουργήθηκε στη θέση του το Κηποθέατρο και δίπλα σε αυτό το αναψυκτήριο που πλέον εκσυγχρονίζεται και διεκδικεί τα πρωτεία στη διασκέδαση των Λαρισαίων.

THE PLACE

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ
ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ – ΕΝΑ STAND UP COMEDY SHOW

14 Ιουλίου, 2021|Νέα|0 Comments

18 ΙΟΥΛΙΟΥ, στο Θερινό Κηποθέατρο Αλκαζαρ | Λάρισα Ώρα παράστασης: 21.30 Είσοδος: 10 ευρώ Προπώληση εισιτηρίων Viva.gr και στο Tickt Box Λάρισας Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Μιχάλης Μαθιουδάκης «Δεν επιθυμώ»: η stand up comedy παράσταση του Βύρωνα [...]

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

10 Ιουλίου, 2021|Νέα|0 Comments

«Το Νυφικό Κρεβάτι» στη Λάρισα - Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 21:15, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ. Η αριστουργηματική κωμωδία του Γιαν Ντε Χάρτογκ, θα περιοδεύσει στις γειτονιές της Ελλάδας την καλοκαιρινή σεζόν 2021. Την Τετάρτη 14 Ιουλίου [...]

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

29 Μαρτίου, 2021|Νέα|0 Comments

Το πλήρως ανανεωμένο και ανακαινισμένο «ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ» σύντομα ανοίγει τις πύλες του και μας περιμένει όλους να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία. Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν η καθημερινότητά σου να σχετίζεται με μουσικοθεατρικά θεάματα, παιχνίδια, [...]